CANDIDAT PENTRU CRAIOVA, un proiect REPER PENTRU CRAIOVA

Din 2024 cetățenii vor avea posibilitatea să aleagă candidatul potrivit pentru postuld e Primar al Minicipiului Craiova.

Coaliții s-au tot făcut în ultimii 30 de ani, iar motivul pentru care nu au rezistat e unul simplu: s-au negociat scaune, nu principii, privilegii, nu obligații, iar persoanele ajunse în administrația publică centrală sau locală în urma acestor negocieri au primit, la pachet cu poziția de demnitate publică, patru ani în care să întoarcă favorurile celor care i-au ales și prea puțin pentru cei care i-au votat.

În România, din păcate, nu avem conceptul de ”public servant”. Noi avem demnitari. Românește, cei aleși sau numiți să facă treabă în slujba cetățenilor se poartă de parcă nu ar avea niciun fel de obligație față de cei care i-au votat și care îi plătesc, din munca lor, să-i reprezinte.

Se poartă de parcă Dumnezeu i-a pus în funcție. În realitate, i-au pus acolo dumnezeii partidelor și-ai cercurilor de interese mai mult sau mai puțin locale.


Noi, cei de la REPER, vrem să muncim într-o coaliție, dacă:
 

1. Stabilim întâi, cu consultarea cetățenilor, ce proiecte sunt necesare pentru Craiova și cum se pot face.

2. Stabilim niște criterii clare și transparente de competență și integritate pentru candidați, ca să existe și o garanție pentru alegători că proiectele nu vor rămâne, din nou, doar pe hârtie.

3. Craiovenii decid care sunt cei mai buni candidați.

 

Craiova are nevoie de administratori competenți. Așa că propunerea noastră pentru partidele de opoziție e următoarea: găsiți cei mai buni și mai competenți oameni pe care îi aveți, care cunosc problemele fiecărui cartier și au și soluții. Ne întâlnim în fiecare cartier, în fața alegătorilor, și dezbatem ca să aflăm cum e mai bine: pentru cetățeni, nu pentru candidați. Apoi, organizăm împreună alegeri pentru desemnarea candidatului comun la care toți craiovenii vor putea vota.

 

Ți-ai dori să îl poți desemna chiar tu?

Cum ți-ai dori să fie candidatul pentru Primărie?

Ce probleme ți-ai dori să rezolve candidatul pentru Primărie?

Întrebări care te vor ajuta să alegi candidatul potrivit pentru alegerile la Primăria Municipiului Craiova în 2024.

Fă click pe imaginea de mai jos și nu mai lăsa pe alții să stabilească candidatul care să te reprezinte.

 

Candidat pentru Craiova