Craiovenii vor o schimbare

de | mai 26, 2024 | Activități

”Craiovenii vor o schimbare. Am discutat astăzi cu oamenii prezenți în Parcul Tineretului și la târgul de la Făcăi.

Oamenii sunt îngrijorați de arderile ilegale de deșeuri din zona 1 Mai pe care TOATE autoritățile (Garda de Mediu, Poliție, Primărie) se fac că nu le văd.

Lipsa utilităților, drumurile neasfaltate, praful și gunoaiele din zonele periferice te duc cu gândul la viața de la țară din secolul trecut.” (Cosmin Poteraș, senator REPER)


„Parcul Tineretului este un minunat loc unde craiovenii și turiștii pot petrece timpul liber. Terenurile de sport necesită o atenție sporită din partea autorităților, locul de joacă necesită reparații și îmbunătățiri, dar cea mai mare problemă o reprezintă mirosul care vine de la depozitul de deșeuri de la Mofleni aflat în imediata apropiere a parcului. Sunt zile în care miosul pur și simplu te gonește din parc!

Târgul de la Făcăi – un loc neamenajat, care plutește în praful care se ridică de la mașini. În imediata apropiere trece canalul colector, de asemenea o sursă de miros înțepător.

Am discutat și despre una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă cetățenii din zona Popoveni, 1 Mai și anume fumul de la arderile ilegale pe care autoritățile se fac că nu le pot stopa. Acel fum inhalat apoape zilnic crește riscul de îmbolnăvire pentru populație.

Una dintre prioritățile mele în mandatul de consilier local va fi să scot de sub preș această problemă și să solicit soluționarea ei de către Poliția Locală, împreună cu Garda De Mediu.” (Carmen Stângă, președintă REPER Dolj, candidată la Consiliul Local)

Din aceeași categorie

„Craiovenii se bucură să vadă candidați noi”

„Craiovenii se bucură să vadă candidați noi”

”Am ieșit cu colegii în Cartierul Rovine. Am întâlnit oameni care se bucură să vadă candidați noi, oameni care încă mai păstrează un strop de speranță dar și oameni care și-au pierdut-o complet după 34 de ani de administrație dominați de PSD și anexa lor, PNL.”...

Strângem semnături și în week-end

Strângem semnături și în week-end

Strângem semnături și în week-end Te așteptăm la sediul din str. Felix Aderca nr. 5, bloc 2, Scara A sâmbătă și duminică între 9:00 și 20:00! Intră pe https://partidulreper.ro/semneaza sau pe https://dolj.partidulreper.ro/semneaza-pentru-reper ,...